Спеціальні потреби

Більшість американців хотіла б, щоб Обама був зараз президентом – опитування


Більшість американців хотіла б, щоб колишній президент США Барак Обама перебував у Білому домі та керував нацією, згідно з новим опитуванням, повідомляє Yahoo News.

Опитування, проведене компанією Public Policy Polling, встановило, що 52 відсотки опитаних хочуть, щоб Обама перебував у розпалі свого третього терміну. Для порівняння, лише 41 відсоток віддає перевагу президентові Дональду Трампу над Обамою.

Але це не є рідкістю, коли популярність колишнього президента стрибає після того, як він залишає посаду, пише Yahoo News.

Опитування Ґеллапа 2009 року показало, що лише 35 відсотків людей любили колишнього президента Джорджа Буша, але після того, як він залишив посаду, та новини про те, що він почав займатися живописом, його рейтинг підстрибнув до 59 відсотків.

На жаль, для нинішнього президента, опитування включало багато інших негативних оцінок. У дослідженні було виявлено, що 54% людей стверджують, що Трамп є нечесним, 47% вважають, що він психічно нестійкий, а 48% виступають за імпічмент, йдеться в матеріалі.

Колишній президент Обама лише кілька разів вступав у політичну розмову, але долучився до своїх колег – колишніх президентів, щоб закликати до допомоги після ураганів «Гарві», «Ірми» та «Марії», які вдарили частини Сполучених Штатів, інформує новинний агрегатор.

Він також продовжує іноді говорити з пресою про своє особисте життя, нещодавно зізнавшись, що плакав, залишаючи свою дочку Малію Обаму в Гарвардському університеті цього року.

Дивіться також: Твіт Барака Обами став одним з найпопулярнішим за історію Twitter

Твіт Барака Обами став одним з найпопулярнішим за історію Twitter. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:00:29 0:00

Розсилка

Відео - найголовніше

Як українці в Лос-Анджелесі збирають гроші для ЗСУ. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:24 0:00

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG