Спеціальні потреби

В Офісі Камали Гарріс поки не підтверджують зустріч із Зеленським


Фото: архівне фото, віцепрезидентка США Камала Гарріс і президент України Володимир Зеленський під час зустрічі на саміті миру у Швейцарії у червні 2024 року, Reuters
Фото: архівне фото, віцепрезидентка США Камала Гарріс і президент України Володимир Зеленський під час зустрічі на саміті миру у Швейцарії у червні 2024 року, Reuters

В Офісі віцепрезидентки США Камали Гарріс поки що не підтверджують зустріч із президентом України Володимиром Зеленським.

За словами високопосадовця адміністрації, наразі нема жодних зустрічей, які вони б могли анонсувати.

Як повідомили джерела, обізнані із питанням, поки що не оголошено жодних планів поїздки віцепрезидентки в Нью-Йорк на засідання Генасамблеї ООН. Водночас як і в попередні роки, вірогідно, Гарріс може зустрітись із міжнародними лідерами у Вашингтоні.

Зеленський, який планує бути в США під час засідання Генеральної Асамблеї ООН, 8 вересня заявляв, що Україна представить план перемоги президентові Сполучених Штатів Джо Байдену та обом кандидатам у президенти — Дональду Трампу та Камалі Гарріс.

“Незмінно працюємо з представниками обох партій у Сполучених Штатах – на полях форуму в Італії провів зустріч із делегацією Конгресу США. Говорили, зокрема, про план перемоги для України – про певні його деталі. А повністю ми представимо всі кроки президенту США Байдену й обом кандидатам у президенти – Трампу та Гарріс”, – заявив Зеленський.

Дивіться також: Дебати Гарріс та Трампа - центральна подія президентських перегонів у США

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG