Спеціальні потреби

У Конгресі скасували голосування через сніг + ФОТО


Перед Білим домом
Перед Білим домом

Палата представників Конгресу США підтвердила, що скасує всі голосування до 1 лютого через заметіль, яка паралізувала більшу частину Східного узбережжя США. Голосування було заплановано на 26 і 27 січня. Про це повідомив лідер республіканської більшості у Палаті представників Кевін Маккарті 24 січня в розпал снігопаду, який вплинув на 85 мільйонів осіб, близько чверті населення США.

В епіцентрі негоди, зокрема, опинились Вашингтон та Нью-Йорк.

Губернатор Нью-Йорка Ендрю Куомо оголосив надзвичайний стан 23 січня. Нью-Йорк став 11-м штатом, який вдався до такого кроку.

Вранці в неділю Куомо зняв заборону на рух наземного транспорту, яку було введено в суботу. Відновлено також проїзд мостами і підземними тунеляями, які зв'язують Манхеттен з сусіднім штатом Нью-Джерсі і рештою районів міста Нью-Йорк. Рух рейсових автобусів, поїздів і метро також відновлено, транспорт ходить, проте з великими затримками.

Авіакомпанії скасували майже 7000 рейсів у вихідні дні і по суті закрили всі польоти у Вашингтоні, Філадельфії та Нью-Йорку.

Десятки тисяч будинків залишилися без електрики. Раніше офіційні особи в американській столиці закрили залізничні та автобусні лінії на весь уїк-енд. Очікувалося, що сніговий шторм триватиме до 24 січня.

Дивіться також: Окуповані території мають бути інтегровані до України, а не просто повернуті

Окуповані території мають бути інтегровані до України, а не просто повернуті - експерт. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:05:53 0:00

Розсилка

Відео - найголовніше

Щорічний збір МВФ: чого чекати Україні. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:08:54 0:00

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG