На Донеччині загинули три українські військовослужбовці

Українські офіційні особи повідомили в четвер, що в найновіших боях з проросійськими сеператистами на Донеччині загинули три українські військовослужбовці і шестеро отримало поранення.

Речник президентської адміністрації з питань АТО Олександр Мотузяник заявив, що протягом останньої доби сепаратисти обстріляли позиції урядових військ уздовж буферної зони, яка відокремлює сили обох сторін.

В коментарях, які передало Французьке агентство новин, Мотузяник сказав, що противник «вистрелив понад 500 мінометник і 300 артилерійських снарядів» на українські позиції.

Президент Петро Порошенко попередив, що він не виключає проголошення воєнного стану або нової хвилі мобілізації, якщо ворожі дії продовжуватимуться. У телевізійній промові він сказав: «Якщо ситуація на Сході і в Криму погіршуватимуться, ми [тобто Україна] будемо змушені запровадити воєнний стан і дальшу мобілізацію».

Минулого тижня Росія звинуватила українські збройні сили в плануванні атакувати анексований Росією Крим.

Українські офіційні особи заперечили ці звинувачення, кажучи, що Кремль можливо, використає це як претекст для великої ескалації дворічного конфлікту в Східній Україні.

Дивіться також: У НАБУ знайшлись матеріали, які загрожують Трампу?

Your browser doesn’t support HTML5

У НАБУ знайшлись матеріали, які загрожують Трампу? Відео