Східне узбережжя США готується до сильних снігопадів

Сильні снігопади очікуються у Вашингтоні в п'ятницю, а в Нью-Йорку - в суботу

Вашингтон, Нью-Йорк і інші міста східного узбережжя США заготовили батальйон снігоприбиральних машин, аеропорти скасували і затримали тисячі рейсів, а мешканці запаслися продовольством напередодні сніговії, яка може завалити регіон шаром снігу товщиною до 76 см.

Не менш п'яти штатів в четвер вдень оголосили надзвичайний стан, в той час як перший у цьому сезоні серйозний снігопад на Атлантичному узбережжі почав рух над південними штатами, звідки він імовірно буде рухатися на схід і північніше.

Попередження про сильні снігопади видані для американської столиці і Балтімора, де, як очікується, сніговія почнеться в п'ятницю вдень. У Нью-Йорку снігопад очікується в суботу вранці.

Федеральний уряд США заявив про закриття своїх установ починаючи з полудня в п'ятницю.

Транспортне управління Вашингтонського регіону, у веденні якого знаходиться друга за завантаженості система метрополітену, заявило, що призупинить роботу всього громадського транспорту з вечора п'ятниці до понеділка.

Національна гвардія Вірджинії планує залучити до операцій реагування до 300 військовослужбовців.

У магазинах спорожніли полиці з лопатами та хлібом, молоком, яйцями та іншими основними продуктами харчування, в той час як мешканці готуються пересиджувати сніговію - вдома.

Дивіться також: Заощадження коштів призвело до забруднення питної води у Мічигані

Your browser doesn’t support HTML5

Заощадження коштів призвело до забруднення питної води у Мічигані. Відео