Спеціальні потреби

Кандидат Трампа у віцепрезиденти Венс виголосив промову на з'їзді республіканців


Сенатор США від штату Огайо та кандидат у віцепрезиденти від Республіканської партії 2024 року Джей Ді Венс під час третього дня національного з’їзду партії у Мілуокі, штат Вісконсин, 17 липня 2024.
Сенатор США від штату Огайо та кандидат у віцепрезиденти від Республіканської партії 2024 року Джей Ді Венс під час третього дня національного з’їзду партії у Мілуокі, штат Вісконсин, 17 липня 2024.

Сенатор Джей Ді Венс, нещодавно оголошений напарником експрезидента Дональда Трампа на виборах у листопаді, виступив у середу ввечері з основною промовою на Національному з’їзді Республіканської партії, зосередившись на темі національної безпеки та зовнішньої політики дня, темою якого було оголошено лозунг "Зробити Америку знову сильною".

Схвалюючи слова і дії Трампа, Венс офіційно прийняв висунення своєї партії кандидатом у віцепрезиденти.

"Президент Трамп представляє останню найкращу надію Америки відновити те, що, якщо воно буде втрачене, можливо, більше ніколи не знайдеться, — сказав він. — Країна, де хлопець із робітничого класу, народжений далеко від владних стін, може стояти на цій сцені як наступний віцепрезидент Сполучених Штатів Америки".

У своїй промові Венс багато говорив про загрозу Китаю, але не згадував про вторгнення Росії в Україну та війну в Газі. Однак, як жест для так званих рейганівських республіканців, які підтримують американський інтервенціонізм і чиї погляди на Україну суперечать його власним, він закликав до будування "партії, яка не боїться обговорювати ідеї".

Раніше Голос Америки публікував огляд думок американських, європейських та українських посадовців, політиків та оглядачів про Ді Джей Венса, його життя та його погляди.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

Відео - найголовніше

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG