Спеціальні потреби

В Туреччині поліція заарештувала особу, запідозрену в атаці в Стамбулі


Поліцейський на місці вибуху в Стамбулі
Поліцейський на місці вибуху в Стамбулі

Турецька поліція заарештувала члена Робітничої партії Курдистану, запідозреного в бомбовій атаці в четвер неподалік поліцейської станції в Стамбулі.

Урядове інформаційне агентство Анадолу повідомило, що поліція затримала шість осіб, яких запідозрює у причетності до атаки, в результаті якої поранення отримало 10 людей. Імовірного злочинця затримано приблизно за 700 кілометрів від Стамбула, в місті Аксарай у центральному райолні Туреччини. Він їхав автомобілем з двома іншими особами і в нього було підроблені документи.

Поки що ніхто не взяв на себе відповідальності за атаку, і органи влали повідомили, що жодному з поранених не загрожує небезпека.

Вибух пошкодив кілька автомобілів і вибив шибки у вікнах, повідомило агентство Доган.

За останній рік Туреччиною пройшла хвиля атак, відповідальними за які були як «Ісламська держава», так і бойовики Робітничої партії Курдистану.

Дивіться також: Новий генсекретар ООН Ґутерреш добре розумітиме українські питання - Єльченко

Новий генсекретар ООН Ґутерреш добре розумітиме українські питання - Єльченко. Відео
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:06 0:00

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

XS
SM
MD
LG