Спеціальні потреби

"Чекаємо на хороші новини" - Залужний зустрівся з колегами зі США та Великої Британії перед "Рамштайном"


19 вересня союзники України зберуться на базі в німецькому Рамштайні, щоб координувати зусилля з допомоги ЗСУ. Архівне фото: Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний
19 вересня союзники України зберуться на базі в німецькому Рамштайні, щоб координувати зусилля з допомоги ЗСУ. Архівне фото: Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний поінформував американських та британських партнерів про хід війни, ситуацію в Чорному морі та потреби українських військових.

Про це Залужний повідомив на своїй сторінці в Telegram. Він також розмістив відео зустрічі, де союзників, зокрема представляв Головнокомандувач об’єднаних збройних НАТО генерал Сухопутних сил США Кріс Каволі.

В своєму повідомленні Залужний поділився очікуваннями щодо надання українським Збройним силам снарядів, озброєння та військової техніки.

"Чекаємо на хороші новини", - додав український генерал в дописі.

"Також зупинилися на питаннях посилення нашої протиповітряної оборони, додаткового транспорту для евакуації поранених, пошуку шляхів для ремонту техніки та відновлення боєздатності військових частин", - додав він.

Залужний висловив вдячність партнерам за "плідну роботу та підтримку в боротьбі з російським агресором".

Наступного тижня Міжнародна контактна група щодо оборонної допомоги Україні проведе засідання на базі в німецькому Рамштайні. Засідання очолить голова Пентагону США Ллойд Остін.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Форум

Розсилка

Recommended

  • Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

    Підписуйтеся на Голос Америки Українською в Telegram

XS
SM
MD
LG