Спеціальні потреби

У Лондоні переглянуть проблему безпеки Олімпіади


У Лондоні переглянуть проблему безпеки Олімпіади
У Лондоні переглянуть проблему безпеки Олімпіади

Навчання торкнуться цілого ряду можливих сценаріїв, включно з терористичними нападами. Серед інших факторів, які можуть зашкодити нормальному перебігу Олімпійських ігор, називаються довгі черги, натовпи, масові протести, організована злочинність та проблеми із транспортом.

Міністр внутрішніх справ Тереза Мей у вівторок заявила, що програма навчань відіграє ключову роль у безпеці майбутніх Олімпійських ігор.

Олімпійські ігри супроводжуватимуться найбільшою в історії операцією англійської поліції в мирний час. Вважається, що ігри в Лондоні, які будуть транслюватись у прямому ефірі в цілому світі, можуть стати ціллю терористичних груп, що прагнуть залякати громадськість.

В якості найбільшої загрози безпеці ігор розглядаються ісламські екстремісти. 2005 року інспіровані аль-Кайдою терористичні напади в лондонському метро забрали життя 52 людей.

Уряд виділив 900 мільйонів доларів на забезпечення безпеки Олімпійських ігор.

Програма перевірки готовності системи безпеки до Олімпійських ігор базуватиметься на вивченні даних уже раніше проведених тестів.

  • 16x9 Image

    Голос Америки

    Голос Америки (VOA) надає новини та інформацію більш ніж 40 мовами. VOA, за оцінками, охоплює аудиторію у понад 326 мільйонів людей щотижня. Статті авторства Голос Америки є результатом роботи декількох журналістів і можуть містити інформацію новинних агенцій.

Розсилка

XS
SM
MD
LG